keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Lisää kuoseja ja myyjäisiä

Hetken aikaa on nyt eletty pientä hiljaiseloa, mutta mihinkään ei ole hävitty! Syynä tähän on vain kiireinen aikataulu, eli töitä riittää. :) Kiitos siitä! <3 Eipä kai tuo kiire koskaan lopu, mutta ainakin näin aloittelevalla yrittäjällä tuntuu riittävän hommaa joka minuutille

Mutta nyt.. Puolentoista viikon päässä siintävät jälleen seuraavat myyjäiset, joten hommaa riittää! Yllätys, yllätys, jälleen ollaan Raahessa. :) Tällä kertaa kyseessä on 30.11. Raahen liikuntahallilla järjestettävät Naistenmessut (klo 11.00-17.00). Messuille mukaan pakataan tuotteita, joita ei vielä aikaisemmin ole ollut saatavilla, joten nyt kaikki porukalla messuilemaan! :) 

Tuotteita löytyy edelleen myös Ylivieskan Kädentaitajien käsityö- ja lahjaliikkeestä (hox! aukioloajat muuttuvat viikolla 48, eli ma-su klo 10-17). Uusia tuotteita saadaan Ylivieskaan joulukuussa ja siellähän ollaan aina 21.12. saakka.

Pipokankaiden valikoima on tällä välin päässyt hieman laajentumaan, joten päivitelläänpä kuvamateriaalia myös tännepäin! :)

Kirahvi, keltainen

Paloauto, vihreä

Auto, sininen

 
Auto, ruskea

Lepakot, harmaa

Työkoneet, harmaa

Ja tottakai myös..

Pöllöt, harmaa

...pitää todelliselta pöllöfanilta löytyä paljon pöllöjä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti