keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Myyjäisten jälkitunnelmia

Huh, mikä viikonloppu! :) Tässä vaiheessa ei voi kuin hymyillä, vaikka väsyttääkin ihan hulluna (meinaa olla pientä aikatauluttamista tää työn ohella yrittäminen). Ensimmäisistä messuista on nyt selvitty ja niistä saikin aika hyvin potkua ponnistaa eteenpäin.
Tällaista Raahessa viime viikonloppuna
 

Tuotteiden suosio ylitti kaikki odotukset ja siks joudunkin hieman vetämään takaisin aikaisempia puheitani. Olen puhunut paljon siitä, kuinka otan rauhallisen aloituksen tähän yrittämiseen ja starttaan kunnolla vasta alkuvuodesta. Noh, ei se nyt ihan niin taidakaan mennä.. ;) Nyt on tehty useampia sopimuksia eri suuntiin ja startataankin ihan kunnolla jo tämän vuoden puolella. Virallisten nettisivujen työstäminen on edelleen vaiheessa, mutta pyrin päivittämään blogia ja facebookia mahdollisimman tasaisin väliajoin.

Hiuspompulat 6,00 €

Myyntipisteestä toiseen, eli Milaja Designin tuotteita löytyy nyt myös Ylivieskasta, Kädentaitajien käsityö- ja lahjaliikkeestä (Valtakatu 13, K-Market Mustikan vieressä). 


Auki 29.10 – 21.12.2014 (viikot 44 – 51)
ti – pe klo 10 – 17.00
la klo 10 - 15.00
su klo 12 – 15.00
 


Käykäähän tutustumassa!

Tällä hetkellä tuotevalikoima joulupuodissa on lähes sama, kuin viikonlopun messuilla Raahessa, mutta uusia tuotteita on tulossa! Huikeita suunnitelmia, kun vaan pääsis toteuttamaan niitä mahdollisimman pian! :)Pöllö- ja prinsessa pompulat osoittautuivat viikonloppuna niin suosituiksi, että loppuivat varastosta lähes kokonaan. Ei kuitenkaan syytä huoleen, lisää on tulossa! :) 
Huomioittehan, että teen tuotteita myös tilauksesta, mittojen (esimerkiksi pipot) mukaan. Eli jos mieleistä ei Ylivieskasta löydy, ei muuta kuin yhteyttä Facebookin tai sähköpostin kautta, niin katsotaan mitä voidan asian eteen tehdä! :)

2 kommenttia: