torstai 16. lokakuuta 2014

Esittelyssä pieni rakas ystäväni

Yrityksen nimen pohdinta on tähän mennessä ollut varmaan yksi vaikeimmista asioista yritystä perustaessa. :D Tuli kyllä huomattua ihan toden teolla, että tää nimien keksiminen ei todellakaan ole meikäläisen hommaa. Alusta lähtien oli selvää, että omaa nimeäni en siihen halua missään muotoa (kun tuli esimerkiksi näitä "Annan kangas ja lanka" ehdotuksia.. kiitos, mutta ei kiitos :)), mutta jotain henkilökohtaista olisi kiva keksiä.

Noh, sitä lähdettiin sitten pohtimaan itselle tärkeitä asioita mm. käsitöiden parista. Myös pöllöhulluna tunnettuna sain paljon erilaisia pöllöihin liittyviä ehdotuksia, mutta kaikista puuttui se jokin. Mietin nimeä monta viikkoa ja tulipa siinä ohessa värvättyä muutama muukin mukaan ideoimaan! Taisi siinä hurahtaa jo toiselle kuukaudelle, kun päätin, että yrityksen nimi pyöritellään kotoa löytyvän, pienen koiraneidin nimestä. Ja siitähän se sitten lopulta tuli, kun Milasta syntyi Milaja. Onneks tää osuus on nyt ohi! :)

Mila tuppaa joskus jäämään kiinni itseteossa, mutta kuinka kauan 
tuota katsetta voi  vastustaa?

Tämä pieni ja karvainen neitokainen olisi niin mielellään mukana häärimässä lankojen ja kankaiden parissa, mutta joutuu nyt vain tyytymään noihin jämälankoihin, jotka tuppaavat unohtumaan ympäri asuntoa. Myyntiin päätyvät kankaat ja langat on onnistuttu sijoittamaan neidin ulottumattomiin. 

Niin, siis omaa työtilaahan tällä yrittäjällä ei toistaiseksi ole, vaan työskentely tapahtuu "tilavassa" kaksiossa muun elämisen ohessa. Tulevan tukkureissun myötä kotiin kulkeutuu onneksi myös äidiltä lainattu työtaso ja lisää hyllytilaa kankaille ja langoille. Jos näillä pärjäisi ainakin alkuun ja saisi hieman tätä kaaosta hallintaan. :)

Mutta ah, tuleva viikonloppu ja kauan odotettu Karnaluks (Tallinnassa sijaitseva hyvin suosittu tukkuliike)! Tätä on niin odotettu! Löytyyhän noita tukkumyymälöitä lähempääkin, mutta tätä reissua on suunniteltu jo pitkään! :) Matka alkaa jo huomenna, kun suuntaan kotiseudulle Jyväskylään, mistä sitten lauantaina jatketaan kohti Helsinkiä ja Viroa. En ole aikaisemmin käynyt Karnaluksissa, mutta kaikkien kuulopuheiden perusteella tiedossa on todellinen käsityöläisen taivas! 

Hieman harmittaa se, että arvokasta työskentelyaikaa menee "hukkaan" näin lähellä myyjäisiä, mutta yritän kompensoida sitä pakkaamalla matkaan mukaan tarvittavat työvälineet. Pitäähän sitä hyödyntää automatkatkin, kun ei itse tarvitse olla ratin takana! Mikä parasta, autolla päästään aina Viroon asti, eikä tarvitse murehtia sitä, kuinka paljon jaksaa kantaa, kun voi vaan pakata tavarat suoraan autoon. Ah autuutta! :)

Käsille tekemistä myös automatkan ajaksi. :)

 Vielä pieni tietoisku siitä, mistä tämän hetkinen paniikki oikein juontaa juurensa! Eli siis, Milaja Design löytyy tänä vuonna yksistä myyjäisistä (tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettenkö ottaisi tilauksia vastaan myös muuna aikana), jotka järjestetään Raahessa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tervetuloa Hantvärkkien marrasmessuille 1.-2.11.2014 klo 11.00-17.00 (Rantakatu 7 D, 92100 Raahe)! Jännittää ihan älyttömästi, joten nyt vaan peukut pystyyn, että ehdin saada kaiken tarvittavan valmiiksi ajoissa. Toivottavasti nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti